PRAKTIJK THE HEALTHY MOVEMENT

Deze privé faciliteit in hartje Antwerpen centrum staat volledig tot jou beschikking indien jij kies om door ons gecoacht te worden. Jij kan hier terecht voor krachttrainingen in onze powercage die uitgerust is voor oefeningen gaande tot 180kg! Deze wordt aangevuld door het gebruik van vrije halters gaande tot 30kg! Een volwaardige, uitputtende krachttraining kunnen wij jou hier dus zeker garanderen. Om jou een allround fysiek te garanderen kunnen wij jou ook functionaliteits- , mobiliteits- en conditietraining bieden. Kom je reactievermogen trainen, kom je evenwicht en stabiliteit onder controle krijgen of kom een sterke core uitbouwen zodat ook jij voor altijd van rugklachten bent genezen! Kortom, alles is hier mogelijk!

DEELNEMEN
logoDef

Personal Training

Diëtist Online Coaching

Contacteer ons

KEVIN VANGEEL DIËTIST, PERSONAL TRAINER EN SANACOACH REGIO ANTWERPEN

Mijn naam is Kevin Vangeel en ik wil samen met jou op zoek gaan naar een haalbare toepassing van bewegen en gezonde voeding binnen jouw leven!

Ooit was ikzelf mijn eerste klant na jaren moeilijkheden te hebben ondervonden met mijn gewicht en gezondheid. Al sinds de kleuterschool merkte ik dat ik anders was dan de anderen en dat naarmate de jaren passeerden ikzelf heel wat veranderingen meemaakte. Het ene jaar had ik ernstig overgewicht en het andere dan weer niet. Tot ikzelf de beslissing maakte om te sporten, dit werd al snel gevolgd door mijn interesse in de voeding, wat uiteindelijk leidde tot het behalen van mijn bachelor in de voeding- en dieetkunde. Mij leek het dan niet meer dan logisch deze kennis te gaan versterken met mijn daaropvolgend diploma als personal trainer.

En zie waar ik vandaag sta, klaar om jou te helpen. De vraag is, ben jij er klaar voor? Neem vandaag contact op!

DEELNEMEN

STUDIES

AP Hogeschool, 2015
Bachelor Voeding- en Dieetkunde

Erasmus Hogeschool, 2017
Postgraduaat Health Coach