PRAKTIJK THE HEALTHY MOVEMENT

Deze privé faciliteit in hartje Antwerpen centrum staat volledig tot jou beschikking indien jij kies om door ons gecoacht te worden. Jij kan hier terecht voor krachttrainingen in onze powercage die uitgerust is voor oefeningen gaande tot 180kg! Deze wordt aangevuld door het gebruik van vrije halters gaande tot 30kg! Een volwaardige, uitputtende krachttraining kunnen wij jou hier dus zeker garanderen. Om jou een allround fysiek te garanderen kunnen wij jou ook functionaliteits- , mobiliteits- en conditietraining bieden. Kom je reactievermogen trainen, kom je evenwicht en stabiliteit onder controle krijgen of kom een sterke core uitbouwen zodat ook jij voor altijd van rugklachten bent genezen! Kortom, alles is hier mogelijk!

DEELNEMEN

KEVIN VANGEEL DIËTIST EN PERSONAL TRAINER

Waar ooit bij mezelf de zoektocht begon naar een gezonder leven, begon ook mijn interesse in wat voeding en beweging met ons lichaam kon doen. Vanuit diezelfde passie voor voeding en sport koos ik ervoor om voeding- en dieetkunde te studeren. Dit gevolgd door een opleiding als personal trainer zodat ik op een dag mijn eigen studio kon openen.

Zo gezegd, zo gedaan. Volledig gebeten door het beestje begon ik mijn kennis door te geven aan anderen. Vanaf die dag maakte ik er mijn roeping van om ook aan jullie te tonen hoe je een gezond voedings- en beweegpatroon in jouw leven kon overbrengen. Ik ga samen met jou opzoek naar wat voor jou past, wat jij ziet zitten en ik wil jou vooral het gevoel geven dat er naar jou wordt geluisterd. Dus als jij klaar bent om samen met mij jouw missie te starten? Dan ben ik klaar om jou met open armen te ontvangen.

DEELNEMEN

MAXIME SCHOOLS LIFE COACH EN PERSONAL TRAINER

Ik heb zelf de reis naar de beste versie van mezelf gezocht en wil op deze manier iedereen het geluk wensen om dit ook te kunnen doen. De zoektocht was voor mij moeilijk en daarom wil ik deze begeleiding aanbieden. Ik was meteen geïnspireerd om hier mijn levensmissie van te maken. Ik heb een opleiding hiervoor gevolgd om me hierin nog meer te verdiepen. In het kleuter- en lager onderwijs heb ik al heel wat ervaring kunnen opdoen over inzichten, ons pure zelf zijn, onbezonnen,…

Mijn inzichten als pedagogisch ondersteuner geven mij nog meer vrijheid om jullie bij deze zoektocht te helpen. Mijn reis naar de beste versie van mezelf blijft elke dag groeien door te mediteren en zelfzorg toe te passen.

DEELNEMEN

VEERLE ROMBAUT PERSONAL TRAINER

Sporten is één van mijn grote passies, zeker sinds ik enkele jaren geleden crossfit heb ontdekt. Actief bezig zijn hoort gewoon bij mijn leven en ik zou niet meer zonder kunnen. Cultuur en muziek zijn mijn andere passies, dus het gebeurt zeker dat ik tijdens een training mee sta te zingen of dansen op de muziek: be aware, maar fun gegarandeerd!

Met dit enthousiasme wil ik anderen ook warm maken om meer te bewegen. Als certified Personal Trainer wil ik mee aan jouw persoonlijke doelen werken: samen gaan we ervoor! Ik start met een screening d.m.v. een vragenlijst en een kennismakingsgesprek zodat ik helemaal mee ben met jouw verhaal en verwachtingen. Mijn focus ligt op Functional Training: ik richt me vooral op het trainen met het eigen lichaamsgewicht en losse gewichten om de spieren die je in het dagelijkse leven veel gebruikt, te versterken en een betere stabiliteit en coördinatie te creëren. Verder ben ik ook gepassioneerd door voeding en lekker eten, dus voor advies hieromtrent ben je bij mij ook aan het juiste adres – heerlijke receptjes gegarandeerd!

Fun facts: je zal me bijna nooit tegenkomen zonder een lach op mijn gezicht & ik houd van mijn dagelijkse latte met havermelk.

Mijn grootste drijfveer is anderen te helpen zich beter in hun vel te voelen en een gezonde levensstijl, mét bewegen, leuk te maken. Sporten kan echt leuk zijn, dat beloof ik je. Happy endorphines guaranteed!

DEELNEMEN