PERSONAL TRAINING

Je wilt graag in actie komen of je huidge prestaties verbeteren? Dan ben je aan het juiste adres! Bij The Healthy Movement zorgen we voor een persoonlijke begeleiding ongeacht je niveau en doelen.

In onze privé praktijk, die beschikt over professionele materialen, zorgen we voor de nodige begeleiding die noodzakelijk is om je doelen te behalen. We werken steeds op jouw niveau, zodat jij er de uitdaging van inziet en stapsgewijs hier verbetering in kunt brengen.

Bovenop de persoonlijke begeleiding, geniet je ook 24/7 van onze support. Dit doormiddel van weetjes, tips, receptuur of zelfs trainingsschema’s voor thuis. Dit alles zodat jij binnen de kortste keren je doelen kan behalen!

MEER WETEN?

VOEDINGSADVIES

Een gezond voedingspatroon opbouwen of nood aan specifiek advies? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze diëtist volgt de nieuwste trends en weetjes om je ook daarover te informeren. Aarzel dus zeker niet om contact met ons op te nemen.

MEER WETEN?

LIFE COACHING

Ben jij klaar om je persoonlijke ontwikkeling net dat tikkeltje hoger te tillen? Om de beste versie van jezelf te worden zowel op persoonlijk als professioneel vlak? Grijp hier je kans en start vandaag.

MEER WETEN?

ONLINE COACHING

Je wilt graag stappen ondernemen, maar je beschikt niet over voldoende tijd of middelen? De sportschool zegt je bitterweinig? Dan hebben wij voor jou de ideale oplossing! Online coaching! Via de online coaching kan je genieten van een persoonlijke aangepaste begeleiding zonder dat je je hoeft te verplaatsen. Super handig en ook financieel zeer interessant! Geen excuses meer dus!

MEER WETEN?