ONLINE COACHING WAAR EN WANNEER JIJ HET WILT

1.

1.Intakegesprek

We gaan van start door elkaar te leren kennen via een videocall. Hierbij overlopen we de gegevens die we ter beschikking hebben zoals lengte, gewicht, doelen, ect. Tijdens dit eerste gesprek gaan we het stappenplan uitschrijven zodat jij meteen aan de slag kan! We passen het voedings- en trainingsschema aan naar de vooropgestelde doelen en nemen op die manier een vliegende start.

2.

2.Eerste check-in

  1. Na de eerste week hernemen we de videocall om te overlopen hoe de week is verlopen. We overlopen alles stapsgewijs van voeding tot training en informeren waar nodig. Indien er aandachtspunten zijn uitgekomen worden deze mee verwerkt in je routine. Indien er meer nood is aan tips en bijsturen dan wordt deze voorzien. Zo kan jij, net zoals in het begin, blijven presteren en die doelen blijven nastreven.

3.

3.Check-in momenten

Deze momenten worden persoonlijk afgesproken. Heb je meer nood aan bijsturing dan wordt deze voorzien. Ben je goed opweg en heb je de touwtjes in eigen handen dan plannen we check-ins wanneer jij het nodig denkt te hebben. Voor ieder wat wils en dit alles vanop een afstand!