Personal Training

PRIVE PERSONAL TRAINING IN HARTJE ANTWERPEN

1.

STAP 1

Analyse

De eerste stap naar het ondernemen van actie is het in kaart brengen van jouw lichaam. Dit doen we door gewicht, lengte en vetpercentage af te nemen en in te brengen in ons systeem. Op die manier weten we waar je bent gestart en kunnen we steeds terugblikken op jouw vooruitgang. Al deze gegevens zijn ook beschikbaar voor jezelf via jouw account op virtuagym of onze applicatie, zo kan jij steeds nieuwe gegevens aanbrengen en je eigen vooruitgang bij houden. Daarnaast kan je met vragen steeds terecht bij jouw personal coach!

IMG_7093
IMG_7125

2.

STAP 2

Doelen bepalen

De volgende stap in het proces is het bepalen van je doelen? Wat wil je bereiken en op welke manier kunnen wij jou met personal training helpen? Wil je vermageren, bijkomen, strakker, sterker, mobieler, functioneler, explosiever of nog iets totaal anders? Vertel het ons en wij gaan samen op zoek naar de juiste route.

3.

STAP 3

Training opbouwen

Na het bepalen van jouw doelen kunnen we deze omzetten naar een schema. Dit schema wordt door je personal coach afgesteld naargelang jouw weekplanning. Er wordt dus rekening gehouden met je doelen, de tijd die je in het trainen wilt steken en dit allemaal bij te houden via de applicatie! Weet dus ten allen tijde wat je moet trainen, hoe je het moet uitvoeren en hou ook je vooruitgang bij!

IMG_7154
IMG_7134

4.

STAP 4

Starten van de training

Start het proces en geniet van 24/7 support via de applicatie, mail of WhatsApp! Op elke vraag een antwoord en ook tijdens het trainen wordt je professioneel begeleid door een gecertificeerd personal trainer! Aarzel dus niet en ga van start met personal training door een personal coach van The Healthy Movement!